Winterprik


(foto: kraskland @ Flickr)

Blijf thuis, blijf vooral thuis! Zo niet, draai om en ga terug.

Dat is hetgeen ik de ganse morgen gehoord heb op de radio, terwijl ik op een quasi-lege autostrade van Brussel naar Aalst aan het rijden was (traag, dat wel). Langs de andere kant, Gent-Brussel, stond het wel vast over de ganse lijn. Dus voor mij is de verkeerschaos voornamelijk van horen zeggen.

En voor u? Hoe bent u (niet) op uw werk geraakt vandaag?

Share
 • Steve

  Met tram 92, en ik moet zeggen dat het traject nog nooit zo vlot is gegaan als deze ochtend! (‘s avonds en zondag niet meegerekend)

 • Thijs

  Sensatie bij de klim naar Hoogte 100 in Vorst: Gabriel Faurélaan afgesloten en de Besmelaan was omgetoverd tot een glijbaan. Spannende tijden…

 • onurb

  Ik moest om 6 u op het werk zijn, van Schaarbeek naar Elsene in nog geen 10 minuutjes.
  Winterbanden & een lege autoweg… cruizin.

 • Tom VB

  Ik heb mijn fiets voor de gelegenheid thuisgelaten en heb de trein van Brussel Luxemburg naar Noord genomen. Perfect op tijd en ik heb nog wat kunnen lezen in mijn boek. Aan het station zag ik wel een vrouw die uitgegleden was en zich lelijk pijn gedaan had. ‘t Zijn gladde tijden…

 • Toch maar niet met de fiets op deze gladde dagen, maar met de metro – overstappen in Kunst-Wet: de metro richting Zuid stond wel telkens even stit in het station, maar net niet te lang.

 • Ik heb de trein genomen (Liedekerke – Brussel Centraal), op de laatste minuut, op weg naar het station zelfs al geslipt!

 • Bart

  Wintermokerslag

 • Zoals gewoonlijk met de bus naar het station, met de trein naar Brussel-Zuid en dan nog een bus. En ik was zoals gewoonlijk op mijn werk!