Ontdek je kapotte plekje #88

Kapotte weg

Neen, dit is niet een provincieweggetje in de brousse of een boulevard waar recent wat bommen op gevallen zijn. Dit is een straat in Brussel, en nog niet eens zo’n kleine, waar auto’s de wegmarkering moeten negeren als ze hun banden willen heel houden. Rara, waar is het? En ook: misschien eens iets om naar te kijken, beste Openbare Werken? Als buitenlanders dit zien (en oh ja, ze passeren daar) in de ‘hoofdstad van Europa’, wordt er waarschijnlijk eens meewarig gelachen.

Share
 • Thijs

  Ontdek je “kapotte” plekje? Schitterend!

  Een wilde gok: De Zuidlaan?

 • tommy1975

  Een goeie moment om alle asfalt weer eens enkele maanden te vervangen dor klinkers… alvorens deze opnieuw met asfalt te overgieten.

 • Bart

  Heb al meerdere putten gezien, maar gezien ik zelf niet rijd weet ik nooit welke er nieuw zijn 🙂

 • De putten die ik met de fiets passeer zijn er in elk geval nog niet bij. Er is er een hele mooie niet ver van het Centraal Station, hoek Loxumstraat / KolonieĂ«nstraat.
  En dan moet je ook eens langs de Naamsestraat gaan, die is een en al put, maar goed, die gaan ze heraanleggen.

 • Als we alle straten in bxl met putten gaan opsommen, dan breken we zeker het record van blogpost met meeste commentaren :-/

 • filip de rycke

  boek alvast maar een extra server voor de hosting…

 • Nog een tip: er staan continu politieagenten op te kijken!

 • Steven

  Dan weet ik het denk ik. Hertogstraat?
  Voor de Amerikaanse ambassade?

 • Na, ik heb die met de blaue parkeerplaatsen al ergens gezien, maar weet niet meer waar… Maar met tenminste drie rijstroken, van wie een gedeeltelijk met een doorgetrokken witte lijn gesepareerd denk ik dat Steven het bij het rechte einde heeft?

 • tommy1975

  Aan het Warandepark, parallel met de ring, de Hertogstraat als ik me niet vergis.

 • Inderdaad, de Hertogsstraat, tussen het Warandepark en een pak officiele gebouwen. De staat van het wegdek is echt lamentabel.

 • ‘Mijn’ putten (die op mijn route) zijn ondertussen gedicht. Nu ja, gedicht, opgelapt is accurater.