Comic Sans voor Scharnaval

Op Carnaval mogen we al eens gek doen hé. Deze agent vond het nodig om het lettertype Comic Sans nog eens boven te halen, làààchen!.
met dank aan miespaties

Share
 • Luc

  Voor zoiets dat wat groter geprint is met weinig tekst valt het nog mee, heb ooit een document van 50 blz (van een ministerie…) in Comic Sans gekregen. Het kan trouwens nog erger: ik kreeg enkele weken geleden een overlijdensbericht per mail in Comic Sans. Heb direct tegen mijn vrouw gezegd dat als ze mij dat ooit flikken, ik terug kom om te spoken.

 • Booeee aan Comic Sans inderdaad, maar het feit dat ik zo’n briefje onder mijn ruitenwisser kreeg de dag vóór het carnaval vind ik de max. Kon mij helemaal niet schelen dat dat in Comic Sans stond. Beter dan een boete in het schoonste lettertype ter wereld 🙂

  Kudos to the Schaarbeek police!

 • Bart

  Ik zie het probleem niet. Het is niet mijn favoriet lettertype, maar het zijn geen wingdings, en het is leesbaar. Daarenboven is het Nederlands voortreffelijk, ook een rariteit in Brussel.

  Nu ja, zolang we maar eens mensen kunnen uitlachen zeker?

 • zwans

  Comic Sans gebruiken is geen misdaad.

 • Thijs

  Hmm, nog niet, maar laten we hopen dat het ooit wel zal worden! http://bancomicsans.com

 • Hey, voor eens ben ik volledig eens met Bart! 🙂

 • Bart

  ‘Hmm, nog niet, maar laten we hopen dat het ooit wel zal worden! ‘ We hebben het hier wellicht over WIJKAGENTEN die proberen hun best te doen en het dan nog tweetalig doen in een gemeente die er niet bekend om staat. Sorry, maar gaan muggeziften op een lettertype, dat overigens vrij standaard is, is nogal purisme, hoor. Wie weet gaf de chef het hun zo door?

  Misschien kan je gaan vragen of je hem niet volgende keer handgeschreven kan verkrijgen.

 • Thijs

  Heyhey, is helemaal niet erg…neem alles niet zo serieus. 😉 ‘t is inderdaad maar een stom briefje, van één of andere wijkagent en een tekstje in een stom font… who cares? ‘t is gewoon grappig & tegelijk ironisch dat het net in het cliché-comic sans lettertype is. Bekijk even de link en je zal zien wat ik op aanstuur.

 • Zou hij mss zijn voornaam fout gespeld hebben: Willen ipv Willem?