BrusselBlogt viert 5 jaar met nieuwe look


BrusselBlogt.be zit in een nieuw kleedje. Hiermee vieren we ons vijfjarig bestaan. BrusselBlogt.be neemt een unieke plaats in het Brusselse medialandschap in. Het is de enige plek waar Brusselaars zelf het woord nemen. Populaire onderwerpen zijn taal, wonen in Brussel, mobiliteit, veiligheid, concerten, culturele evenementen, horeca, winkels en natuurlijk de wekelijkse fotoselectie van Brussel in Beeld. De site staat altijd open voor nieuwe redacteurs.

De site werd als BrusselBlogt.be geboren in 2005 toen oprichter Peter Forret enkele redacteurs om zich heen verzamelde en een van de eerste stadsblogs lanceerde, gehost bij Openminds. De ploeg van het eerste uur is ondertussen grotendeels vernieuwd en dat levert nu ook een nieuwe huisstijl op. Een eigentijdse look is net zo belangrijk als interessante posts om nieuwe bezoekers aan te trekken. Het nieuwe design werd ontworpen door Thijs en toegepast op WordPress door Mike.

Share

AboutTineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie. Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,... Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.
 • Proficiat met de nieuwe look. Oogt heel fris.

 • En ook beschikbaar in mobiele versie. Surfen maar met die telefoon!

 • Lauriane

  Heel leuk.
  Wel een probleempje met de tekst in het grijs, genre “Geschreven op 19 April 2010 door Tineke in brusselblogt.be | 2 Commentaren”. Die is immers heel erg onleesbaar op mijn scherm…

  Neemt niet weg dat ik heel de ploeg veel succes wens voor minstens nog eens vijf jaar!

 • Thijs

  We vijlen er de komende dagen nog de ruwe kantjes van af!

 • felicitaties

 • Lauriane, bedankt voor de opmerking. Het was sommige anderen ook al opgevallen en is zeer schermafhankelijk, samen met nog een ander kleine schoonheidsfoutjes wordt dit snel aangepast.

 • het ziet er schitterend uit en leest vlot,
  keep up the good work!

 • Tom

  Ik merk echter wel dat er geregeld spam gepost wordt sinds de nieuwe site er is.

 • Bart

  Yup. En zo te zien verwijdert iemand ze ook manueel, want ik krijg de mail met het spambericht als het over mijn eigen topic gaat waarop een comment komt. Lijkt me niet erg productief, maar spammers en fora (of msn. Of websites. Of…) is zoiezo een plaag.

 • Tom, wij en onze antispaminstellingen houden spam nauwlettend in de gaten. ‘Akismet’ houdt al heel veel tegen. Ook modereren we zelf quasi-dagelijks de commentaren. Onze excuses alvast voor het beetje dat (tijdelijk) door de mazen van het net glipt.

 • Tom

  Ik wou het gewoon even melden, omdat het duidelijk begonnen was met de nieuwe site, dus ergens is er een instelling anders, die ervoor zorgde dat de vorige site heel goed was in spamkillen, en dat was misschien nuttig om te kijken wat het verschil is.
  ‘t was dus bedoeld niet om zuur te doen.