Openbare harp

Tête-à-tijd

Neen, dit is geen foto van gisteren waarbij naar alternatieve gebruikswijzen voor bushokjes wordt gezocht als die even iets minder frequent langskomen. Alhoewel ook dat een leuke wedstrijd zou kunnen zijn voor de creatieve hoofdstedelingen.

De harpiste, die we zondagnamiddag op het Sint-Joost-plein aantroffen, is één van de levende flyers van tête-à-tijd. Dat is een mini-festival dat op 30 april 2011 georganiseerd wordt door een groep Sint-Joostse enthousiastelingen. Muziek op plaatsen waar buurtbewoners vaak moeten wachten: wassalon, kapper, metro, … Een leuk idee, en wat mij betreft hoop ik alvast nog veel “muzikale flyers” tegen te komen, de komende maanden!

Share

Aboutnico

Nico. Bijna 30. Jonge vader. Blijven hangen in Brussel na studies. Ambtenaar. Gewoond in Etterbeek, Aalborg (DK), Oudergem, Etterbeek, München (DE), Schaarbeek en nu Sint-Joost-ten-Node. Levensgenieter (naar eigen gevoel), beetje workaholic (volgens anderen) – maar daaraan wordt gewerkt :-). Bierliefhebber, amateur-kok. Totaal a-muzikaal. Believer van het goede in de mens en/of maatschappij.
Check www.deblauwe.be als je meer wenst te weten…

 • Bart

  Moet grappig zijn om tegen het lijf te lopen. Ik zie bij de persoon of instrument wel nergens een vermelding naar desbetreffend evenement, er van uitgaand dat zij toch niet er op doelt dat mensen het komen vragen? 🙂

  Zie daar rechts beneden wel iets blauw liggen.

  Enfin: Op een Zondag? Kalmste dag denk ik voor openbaar vervoer, maar ga er van uit dat men moest toestemming vragen hiervoor.

 • Nico

  Blauwe ding rechts beneden is transporthoes voor harp denk ik. Er liepen nog twee frisse madammen rond die meer conventionele papieren flyers in de handen van geïnteresseerden staken.

 • Heel leuk initiatief… het zou bijna een viral-campagne kunnen zijn voor of ander hip merk.

 • Hallo, ik ben de harpiste in kwestie. Vanaf 1 maart gaat onze site http://www.festivaltat.be online, daar zal het hele programma op vermeld staan alsook de locaties! 30 april is een zaterdag, als u die namiddag in Sint-Joost rondloopt, zult u, voorbereid of niet, sowieso op veel verrassingen stuiten. Tot dan!

 • Bart

  @Nico: Da’s jammer, dan had het origineler gekund, projectie met een beeld, spandoek(je), flyers op instrument, enz.; Flyers is weer 5000 A5’s richting vuilbak, een medium dat niet echt meer werkt 🙁

  Misschien een zanger(es) die steeds de locatie en de datum vermeldt volgende keer 😉