De gebalde lapjeskat

Miauw
Trek me niet aan de mouw
Laat me mijn muis
En hou me in huis
Geen raap of biet
Ik ben het paard van Sinterklaas niet

Une soupe de crododil ou un steak de boeuf
Des couilles ou le pancreas de veau
Rien n’est plus beau
que les jambes des femmes, vue d’en bas, Rue Neuve

Hannibal

 

Share

AboutMichel

Studeerde elektronica en werkte o.m. voor een Italiaanse multinational en de Universiteit Gent. Zoekt het de dag van vandaag in de bibliotheekwereld. Zijn voorkeur op kunstgebied gaat uit naar werken die van metier getuigen en esthetische kwaliteiten bezitten. Zijn literaire interesse richt zich voornamelijk op al dan niet vertaald verhalend proza. Heeft tevens cinefiele trekjes (Europese en Verre Oosten-cinema, documentaire film). Raakt wel eens gepassioneerd door politiek en geschiedenis.