Beenhouwerij Ghysels gesloten

Toen ik vorige zaterdag om charcuterie wou gaan bij beenhouwerij Jean Ghysels in de Katelijnestraat was mijn verbazing groot dat de zaak op zaterdagmiddag gesloten was. Ik heb een gerucht opgevangen dat het definitief afgelopen zou zijn met de slagerij die al vijf generaties lang bestaat. Weet iemand hier iets meer over? Het internet zwijgt in alle talen. (Vincent)

NaschriftBrusselNieuws zocht het vandaag uit. Beenhouwerij Ghysels is inderdaad sinds begin deze week definitief gesloten. Het pand staat te huur. De eigenaar is ongeveer een jaar geleden overleden. Zijn dochter zette de zaak voort, maar heeft ondertussen beslist de activiteiten te verplaatsen. Atrium, het gewestelijk agentschap dat de handelswijken promoot, blijft wel op zoek naar “kwalitatieve voedselzaken” voor de straat.

Share
  • steph

    allemaal de schuld van de nva: ze hebben ontdekt dat op de gevel het woord beenhouverij prijkt, en met een ministerpresidentiële ambities behepte burger kon dat natuurlijk niet laten passeren

  • Tom

    De slagerij is opnieuw open, heb ik gemerkt. De website vermeldt dat er sinds juni 2013 een andere directie is. De nadruk ligt nog altijd op de kwaliteit en versheid van vlees en vleeswaren, maar het aanbod is uitgebreid met kazen, wijnen en belegde broodjes.