Resto, Café & Nachtleven

mixity-logo-color

Het jaar van de diversiteit

De wereld is thuis in Brussel. De superdiverse stad telt 183 verschillende nationaliteiten en er weerklinken 104 talen in de … »

Share
Vegan Icy V

IJs zonder koe

Voor de ingang van het Brussels Food Festival aan het Rood Klooster staat een gele ijskar. Twee vriendinnen wagen zich … »

Share
Goose Island 2

Bier is gans het volk

Heel wat biergeeks halen hun neus op voor de industriële brouwsels van AB Inbev. Ze zweren bij de kleinschalige scene … »

Share
Gaston Glaces

Gaston IJS

Jawel, daar is ie eindelijk: de langverwachte opvolger voor de ijsboer Comus en Gasterea op de Vismarkt. Het befaamde ijssalon … »

Share
bruzz-guide-2016-cover

Brusselen met Bruzz [1]

De FM Brussel Gids is dood, leve de Bruzz Guide. In drie talen delen de redacteurs van de Vlaams-Brusselse media … »

Share
PICNIC pictures by © Thomas Richard Mertens 07

Picnic The Streets Revisited

De Beursschouwburg en het fijnproeversrestaurant AUB-SVP willen deze zomer de picknick in ere herstellen. Want wat is er mooier dan … »

Share
Use-it Brussel

Sprankelende tips van Use-it

Het nieuwe Brusselse stadsplan van Use-it is uit. Het toeristische infocentrum voor jongeren blijft nieuwsgierige bezoekers vergasten op een kraakverse … »

Share
white lily.01

One jazz evening

L’Archiduc. Sinds vele jaren associeer ik deze plek met zaterdagavonddisco en archi-veel volk. Nu kom ik er op een woensdag … »

Share
Plaxe Luxembourg

Dinsdag biodag op het Luxemburgplein

In de schaduw van het Europees Parlement vindt voortaan elke dinsdag een bio- en delicatessenmarkt plaats. Heel wat Europese ambtenaren … »

Share