Categorieën
Brussel Actua

‘Vuile Nieuwstraat schaadt Brussels imago’

Een jaar na de ‘snelle’ renovatie van de Nieuwstraat is de stedelijke denktank Arau maar matig tevreden. “De asfaltlaag houdt stand, maar het algemeen onderhoud laat echt te wensen over. Hoe kun je mensen naar de stad lokken als die er zo vuil bij ligt??
Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Mijnheer Atomium is niet meer André Waterkeyn, de ingenieur die het Atomium ontwierp, overleed dinsdag in Brussel. Hij is 88 jaar geworden.
  • Bewoners vrezen flatgebouwen bij Erasmusziekenhuis Een nieuw dorp voor 6.000 à 7.000 inwoners onder aan het Erasmusziekenhuis zorgt voor beroering. Buurtbewoners vrezen het ergste: “Dit wordt een kunstmatig dorp, afgesneden van de stad.?
  • VUB opent eigen wereldwinkel De Vrije Universiteit Brussel heeft op haar campus in Elsene een Oxfam-wereldwinkel. Daar verkopen studenten elke woensdag en donderdag producten uit eerlijke handel. De winkel opent ter gelegenheid van de Week van de eerlijke handel.
  • Vernieuwd Chez Maman neemt vliegende start Net als de grote theaters is ook het travestiecabaret Chez Maman aan een nieuw seizoen begonnen. De vonken beloven eraf te springen, want Maman en de haren barsten van de energie.
Share