Brusselblogt?

BrusselBlogt is een initiatief van een pak enthousiaste Nederlandstalige Brusselaars. En van mensen die niet in Brussel wonen, maar er wel vaak komen. Wat we gemeenschappelijk hebben: graag schrijven en/of foto’s trekken en graag in Brussel vertoeven (ook al durven we nu en dan wel eens zagen).

Op BrusselBlogt.be delen Brusselaars en regelmatige passanten hun Brusselse ervaringen en ontdekkingen met elkaar en de buitenwereld. We zijn geen nieuwssite, maar geven een persoonlijke insteek: meningen, ervaringen, bedenkingen, recensies,…

Een blog voor en door mensen die van Brussel houden. Die er werken, wonen, winkelen. Mensen die er alle (werk)dagen vertoeven of regelmatig op bezoek komen. Of die dat vroeger hebben gedaan, maar de stad niet kunnen lossen.

Je vindt op de blog korte en lange teksten, humor en kritiek, verhalen en beelden, leuke adresjes en plekjes, tips voor nieuwkomers/studenten/pendelaars of gewoon voor alle stadsgenoten. BrusselBlogt.be is ook interactief. Bezoekers geven hun mening bij de geposte artikels.

Zin om mee te doen?

2019, meeting in Les Brasseurs

2017, meeting in Brass’Art op het Gemeenteplein in Molenbeek

2015, meeting op het terras van het Muntpunt Grand Café

2014, meeting in Tapas Soif (nu Kick Tap’ass)

2008, meeting in Goudblommeke in Papier

2005, meeting in Monk

Share