Categorieën

Over ons

BrusselBlogt is een initiatief van een pak enthousiaste Nederlandstalige Brusselaars. En van mensen die niet in Brussel wonen, maar er wel vaak komen. Wat we gemeenschappelijk hebben: graag schrijven en/of foto’s trekken en graag in Brussel vertoeven (ook al durven we nu en dan wel eens zagen).

Op  BrusselBlogt.be delen Brusselaars en regelmatige passanten hun Brusselse ervaringen en ontdekkingen met elkaar en de buitenwereld. We zijn geen nieuwssite, maar geven een persoonlijke insteek: meningen, ervaringen, bedenkingen, recensies,…

Een blog voor en door mensen die van Brussel houden. Die er werken, wonen, winkelen. Mensen die er alle (werk)dagen vertoeven of regelmatig op bezoek komen. Of die dat vroeger hebben gedaan, maar de stad niet kunnen lossen.

Je vindt op de blog korte en lange teksten, humor en kritiek, verhalen en beelden, leuke adresjes en plekjes, tips voor nieuwkomers/studenten/pendelaars of gewoon voor alle stadsgenoten. BrusselBlogt.be is ook interactief. Bezoekers geven hun mening bij de geposte artikels.

BrusselBlogt is een open samenwerkingsverband. De kerngroep van redacteurs bestaat vandaag uit Brussel (pseudoniem), Koen, Michel, Patrick, Sabrina, Thijs, Thomas, Tom en William. We publiceren ook regelmatig bijdragen van bevriende bloggers als De Rode Valies, Thomas Dielman, Gaetan Carlier, Indiestyle, Dansende Beren en Bier Grand Cru. Gastbijdragen zijn altijd welkom.

Volg BrusselBlogt op Instagram, Facebook en Twitter

Zin om mee te doen?

Zie ook: Bijeenkomsten

Share