Categorieën
Den Vijfhoek

Brussel – in een perfecte wereld

Brussel vrijdag is perfect, volgroeid, ongeëvenaard op esthetisch-urbanistisch-ecologisch en sociaal vlak; ze bereikt het hoogst mogelijk gemaximaliseerd en duurzaam dragelijk optimum voor al cheap nfl jerseys haar inwoners… Brussel is een model voor alle steden in het universum… London wholesale nfl jerseys en Parijs, Amsterdam en Keulen – hoewel verbonden met een rasécht Thalys-voorstadsnetwerk- verzinken in het better niets it bij het aanschouwen van onze vlammende metropool en zijn gereduceerd tot onooglijke “banlieu”.

Als rasechte Brusselaars zijn we niet alleen fier (zéér fier) op onze stad, we dromen ervan om er nog cheap jerseys beter over in te kunnen stoeffen, maw hoe kunnen wij voorstellen formuleren om van Brussel de “ideale” stad te maken.

“In een perfecte wereld” is de rubriek waarin we peilen naar:
– wat Brussel nu net zo wholesale nba jerseys verschillend maakt van die andere metropolen-banlieu’kes in onze buurt
– hoe we onze landgenoten was “langer” in deze stad kunnen houden (dwz. verhinderen dat ze louter pendelen-werken-pendelen)
– welke ideeën we zouden kunnen aanreiken om een aantal “kankers” weg te werken: tolbelasting voor Brussel auto’s zoals wholesale jerseys in London? een écht RER-netwerk zoals Parijs? de Zenne terug opgraven om Brugge en Amsterdam den duvel aan te doen…

Bij Sint-Joris, de draak, het zwaard en de Iris, als Brusselaar hebben we nog ‘t één en ‘t ander te vertellen!

QED – Thomas VW

Share
Share

Door Thomas

Thomas VAN WAEYENBERGE, geboren en getogen in Brussel, vader van 3 jonge kinderen, en actief in institutionele relaties op wereldvlak. Cosmpoliet die toch graag thuis komt in Brussel: “One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” – Henry Miller. Interesse in fotografie, architectuur, urbanisatie en duurzame ontwikkeling. Contact: www.wacondah.com of vw.thomas@gmail.com. Foto's op www.flickr.com/wacondah. Located at Schuman 6 - with an attitude.