Categorieën
Brussel Actua

Brussels openbaar vervoer in nieuw kleurtje

Het oude vertrouwde geel die we allemaal kennen van onze bussen, trams en metrostellen (zolang ze niet rondrijden als een groot reclamebord) zal binnenkort verdwijnen. Het bericht is verspreid via Belga en kan bijvoorbeeld worden teruggevonden op De Morgen.
Nog volgens deze berichten mogen we ons verwachten aan basiskleur metaalgrijs waarbij bus en metro voorzien worden van koperrode lijn, de tram krijgt bronskleurige. Dit alles past binnen een vernieuwingskuur die onder ander ook nog nieuwe uniformen zal opleveren.
MIVB grijze tram

De site van de MIVB (waarnaar we niet mogen linken, maar die U kan terugvinden op http://www.mibv.irisnet.be), geeft momenteel geen teken van leven! Hou ons op de hoogte indien U toch aan een foto of tekening kunt bemachtigen… of gewoon weet waar we een afbeelding kunnen terugvinden.

UPDATE: brusselnieuws.be heeft dit bericht ook opgenomen. Men is er daar in geslaagd te praten met Pascal Smet (ik ben zijn telefoonnummer toch wel kwijt zeker!). Hij beweert dat het vooral over het sexy imago van het openbaar vervoer gaat!

Share