Categorieën
Brussel Actua

‘Brussel niet Vlaams genoeg voor boekenbeurs’

Boek.be, de organisator van de Vlaamse boekenbeurs, ziet Brussel niet zitten als nieuwe gaststad voor de boekenbeurs. “Brussel geniet niet onze voorkeur. Brussel is Brussel en de boekenbeurs is een Vlaamse aangelegenheid,? zegt Geert Joris, algemeen directeur van boek.be. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Maatregelen tegen stijgend aantal schijnhuwelijken Het aantal schijnhuwelijken in Brussel neemt toe, zeggen drie Brusselse MR-schepenen van Burgerlijke Stand in Etterbeek, Anderlecht en Koekelberg. De drie stelden daarom een eisenbundel voor om het fenomeen tegen te gaan.
  • De serres van Laken op werelderfgoedlijst? Senator Alain Destexhe (MR) wil verschillende monumenten uit de tijd van Leopold II laten opnemen op de Unesco-lijst van werelderfgoed, waaronder ook de serres van Laken.
  • Autogebruik in Brussel moet 20 procent dalen Acht concrete voorstellen moeten het autogebruik in Brussel met twintig procent doen dalen tegen 2010. Dat is de opzet van Brussels minister voor Mobiliteit Pascal Smet (SP.A).
  • Brusselnieuws.be genomineerd voor Beste Site In een nieuwe aflevering van ‘Studs’ doet Amadou, een beloftevolle jonge Ivoriaan, mee aan de test van jeugdploegen. Doelman Patrick Nys ontvangt ons bij hem thuis, deze ‘nieuwe man’ toont zijn huishoudkunsten. De spelers van FC Brussels nemen de officiële clubhymne op. En op de meeting tussen de spelers, supporters, het technisch team en de directie wordt over de toekomst gepraat.
Share