Categorieën
Brussel Actua

Winterpret kan weer beginnen

Op vrijdag 2 december begint in het centrum van Brussel de nieuwe editie van Winterpret. Van het Sint-Jansplein via de Grote Markt tot de Vismarkt kunt u genieten van allerlei feeërieke kerstanimaties, kleurrijke kerststalletjes, de vertrouwde ijspiste, en een verwarmende tartiflette met glühwein. Lees, kijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Theater Toone beschadigd door brand Een brand heeft donderdagavond het Theater Toone zwaar beschadigd. De brand werd per ongeluk veroorzaakt door daklozen.
  • Russisch Staatscircus viert clown Popov De wereldberoemde clown Popov is in de stad. Nog tot 11 december treedt hij op samen met het Groot Russisch Staatscircus. Popov is 75 jaar geworden en brengt al 50 jaar de mensen aan het lachen. Het Groot Russisch Staatscircus heeft zijn tenten opgeslaan op de site van Thurn & Taxis.
  • Gemeentehuis van Schaarbeek geliefd bij dieven Het gemeentehuis van Schaarbeek is een geliefd doelwit van dieven. De voorbije tien jaar zijn bijna 18.000 documenten uit het gemeentehuis gestolen. Schaarbeek staat daarmee op nummer één in België.
  • Reglementering voor Saint Vé-feestwagens Tijdens de Sint Vé-stoet van afgelopen vrijdag moest het Rode Kruis zo’n veertig studenten verzorgen. Twee studenten moesten naar het ziekenhuis nadat ze uit een traagrijdende feestwagen vielen. Het is niet zeker of die studenten hun ziekenhuiskosten terugbetaald krijgen. Er komt nu wel een strengere reglementering voor de feestwagens die meerijden in de stoet.
Share