Categorieën
Brussel Actua

Brusselnieuws.be viert feest

Brusselnieuws.be viert zijn eerste verjaardag en daarom delen we cadeautjes uit. U kan uw eigen beeldje van Manneke Pis winnen door meer te spelen met onze kwis. Speel mee met onze Brusselnieuws-verjaardagskwis …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Brussel brengt 60 zwarte verkeerspunten in kaart Het Brussels Gewest heeft een lijst opgesteld met zestig zwarte punten in het verkeer. Die zullen in de komende jaren worden aangepakt. Niet iedereen is tevreden met de lijst. De Fietsersbond hekelt het gebrek aan aandacht voor fietsers in de lijst.

  • Gewestregeringen willen snelle oplossing Zaventem Zowel Vlaanderen als Brussel willen op korte termijn een globale oplossing over de vliegtuighinder rond en door de luchthaven van Zaventem en willen niet wachten tot 2008 zoals het scenario van minister Landuyt voorspelt.
  • Ook Evere legt telefoonwinkeltaks op Na verschillende andere gemeenten in Brussel gaat nu ook Evere een zware taks heffen op telefoonwinkels. Daardoor wordt de heffing op telefoonwinkels steeds algemener in het Brussels Gewest.

  • ‘Gewest moet voor meer daklozenopvang zorgen’ De voorzitter van het OCMW van Brussel, Yvan Mayeur, vindt de plannen van de stad voor daklozen niet voldoende. Hij wil meer opvangplaatsen en vindt dat het Brussels Gewest daar voor moet zorgen.
Share