Categorieën
Brussel Actua

Akkoord over Brusselse begroting

De Brusselse begroting voor 2006 heeft heel wat voeten in aarde gehad maar dinsdagochtend zijn de verschillende regeringsleden het dan toch eens geraakt over een begroting. Ook aan de onenigheid over het budget voor de sociale huisvesting, het twistpunt in deze begroting, komt daarmee een einde. Lees, bekijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Begroting: Françoise Dupuis bijt van zich af Françoise Dupuis is dezer dagen kop van jut. Ze blijft halsstarrig vasthouden aan een nieuw vierjarenplan voor de renovatie van de sociale woningen, terwijl het vorige plan amper is afgewerkt. Daardoor is de begroting geblokkeerd.

  • Vlaanderen komt Brusselse werklozen te hulp Na jaren van aarzeling, vooral dan bij de Brusselse PS-ministers, zullen Vlaanderen en Brussel nu eindelijk samenwerken om meer werkloze Brusselaars aan de slag te krijgen in de rand.

  • ‘Investeren in IT levert extra jobs op’ Bedrijvenfederatie Agoria vindt dat Brussel dringend moet investeren in de sector van high technology en IT. Volgens de federatie zou dat jaarlijks zo’n duizend nieuwe jobs opleveren.

Share