Categorieën
Faits divers People & Lifestyle

Freya doet het weer

Freya  en de truuk met de rok
Pietel heeft door dat Freya Van Den Bossche iets te veel media training gehad heeft:

Zeg wat jij (en eigenlijk iedereen) denkt over een buurland en haar regering, in een belangrijke krant. Verkondig de mening van het publiek. Wees scherp en op het beledigende af.
Kom dan zelf, vooraleer het interview verschijnt, met de scoop naar buiten dat je de regering van dat buurland zal beledigen.
Biedt vooraleer je de mensen nog maar beledigd hebt alvast je excuses aan, zodat niemand er achteraf nog een drama van kan maken en zich terecht beledigd kan voelen.
(…)
Karel De Gucht deed het in Congo en met ‘Harry’ Balkenende. Freya heeft deze truuk overgenomen en meesterlijk verbeterd.
Iemand zei in de comment al eens dat Freya zich maandelijks met om het even wat in de kijker werkt. Inderdaad! En wat is ze daar goed in.
(vanop pietel.be)

Freya toont wat been
Ze zit echter al aan een straffer tempo dan 1 keer per maand: haar Bal Fatal feestje is nog geen week geleden, en vandaag deed ze een “fugly” van de Nederlandse regering.
Volgende week: “Freya verklapt in een onbewaakt moment dat ze nog wiet gerookt heeft met Patrick Dewaele . De premier reageert ontzet…
Of wie heeft een betere scoop in gedachten?

Share