Categorieën
Brussel Actua

MIVB weigert Gaia-affiches tegen foie gras

De Brusselse vervoersmaatschappij MIVB weigert om de affiches van dierenrechtenorganisatie Gaia tegen foie gras op te hangen in de metrostations. Eerder had ook de NMBS geweigerd ze in zijn stations te tonen. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Geen flessen en bokalen meer in blauwe vuilniszak Terwijl de Brusselaars een folder in de bus krijgen dat glas voortaan niet meer in de blauwe vuilniszak thuishoort, zijn er nog altijd blauwe zakken in de handel waar op gedrukt staat dat het mag. En dat zorgt voor verwarring.
  • KU Brussel stevent af op fusie met Ehsal en Vlekho De Katholieke Universiteit Brussel (KU Brussel) werkt aan een structurele integratie van haar opleidingen met deze van de hogescholen Ehsal en Vlekho. Voorts wil de universiteit een koepelstructuur voor het Brussels hoger onderwijs opzetten, waartoe ook de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool zouden behoren.
  • Te weinig voorzieningen voor jonge toeristen Het Brussels Gewest telt te weinig voorzieningen voor jonge toeristen. Dat blijkt uit een studie van de Université Libre de Bruxelles.
  • Onderzoekersgroep van VUB ontwikkelt knuffelrobot De Vrije Universiteit Brussel gaat een zogenaamde knuffelrobot bouwen die het leed van langdurig zieke kinderen zal verzachten.

Share