Categorieën
Pellicule & papier

Zilver in Jette

Bent u ook benieuwd naar gekende, maar nog veel meer onbekende verhalen over Jette, dan moet u zeker zaterdagvoormiddag 17 december 2005 vrijhouden. De gemeentelijke Nederlandstalige bibliotheek sluit dan haar feestelijk najaar rond 25 jaar bibliotheekwerk af met de voorstelling van ‘Zilver’, haar jubileumboek. Daarin vertellen bekende en minder bekende (oud-)Jettenaren anekdotes, mijmeringen en persoonlijke belevenissen die zich afspelen in onze gemeente.


Tijdens de voorstelling van het boek lezen een aantal mensen hun verhaal zelf voor. Vertellers van dienst zijn Jari Demeulemeester, Luk De Koninck, Koen De Koker, Marcel De Schrijver, Rik Coolsaet, Marc Daniëls en Luc Van Cauter. De voorstelling wordt muzikaal opgeluisterd door de internationaal bekende Jetse jazzmuzikant Ben Sluijs. Het jubileumboek wordt achteraf gratis aangeboden aan de bezoekers.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 17 december 2005 om 10.30 uur in de polyzaal (2de verdieping) van de Bibliotheek, Kardinaal Mercierplein 6 in Jette. Meer info op tel. 02/427.76.07.

Share