Categorieën
Brussel Actua

PS-comité beslist over lot van Brusselse schepenen

Het botert niet binnen de PS-afdeling van de stad Brussel. Op 23 januari komt er zelfs een vergadering die over het lot zal beslissen van de PS-schepenen Carine Vyghen en Jean-Baptiste Decrée. Het is al lang geen geheim meer dat die twee niet meer de beste maatjes zijn van PS-burgemeester Freddy Thielemans.
Lees en bekijk meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Spontane staking bij distributiebedrijf AMP In Anderlecht hebben de werknemers van het distributiebedrijf AMP spontaan het werk neergelegd. Het personeel protesteert tegen het voorstel van de directie om loon en vakantiedagen in te leveren. De directie zegt ondertussen bereid te zijn om met de vakbonden te overleggen over de aangekondigde besparingen.

  • Politie lokt autodieven in de val De politiezone Brussel Noord heeft een nieuw systeem om autodieven en auto-inbrekers te pakken. Met het Gotcha-project maakt de politie gebruik van een lokauto om de dieven op heterdaad te betrappen. In een wagen worden kostbare goederen geplaatst, zoals laptops en gsm’s. Daarna wacht de politie tot de dieven toeslaan.

  • Brussels dialecttheater overbrugt tweetaligheid Het Brussels Volkstejoêter, het enige volkstheater dat Brussel rijk is en zijn theaterstukken volledig in Brussels dialect brengt, start in januari met een nieuwe productie, Tailleur pour Dames. Het dialecttheater blijkt bijzonder populair in Brussel. Het zou zelfs de tweetaligheid in Brussel overbruggen.

  • Drijvende bioscoop opent deze zomer Volgende zomer krijgt Brussel zijn eerste drijvende bioscoop in de haven van Brussel. De bioscoop komt in de Actor’s Boat die het hele jaar aangemeerd zal blijven in het Bécodok. Dat is de plek waar ook Brussel Bad plaats vindt.

Share