Categorieën
Brussel Actua

Brussel profileert zich als Mode- en Designstad

De Brusselse regering heeft het programma van het Brusselse themajaar “Mode en Design” voorgesteld en het budget goedgekeurd. Een jaar lang zullen talrijke mode- en designprojecten de hoofdstad overspoelen. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Nieuw logo voor een dynamischer Anderlecht De gemeentelijke gebouwen van Anderlecht zullen voortaan makkelijker herkenbaar zijn. De gemeente plaatst de komende dagen herkenningsborden aan de gemeentelijke gebouwen en scholen. Daarnaast pakt Anderlecht ook uit met een nieuw dynamisch logo.
  • Verkiezingen beheersen nu al gemeentepolitiek Een halfjaar voor de gemeenteraadsverkiezingen beginnen de meeste lijsten vorm te krijgen. Maar wat doen de Nederlandstaligen? Brussel Deze Week geeft een eerste stand van zaken per gemeente, van groot naar klein.

  • “Taalrapport moet gedetailleerder” De Brusselse regering heeft vandaag het taalrapport besproken over de benoemingen bij de lokale besturen in het gewest. In dat rapport staan de beslissingen over de benoemingen van zo’n 2.500 personeelsleden bij de Brusselse gemeenten en OCMW’s. Vooral de Nederlandstalige regeringsleden willen graag weten of al die benoemingen voldoen aan de taalwet.

  • Wonen in Brussel: Tim Dirven, fotograaf “Brussel is de enige echte stad van ons land en op de koop toe buitengewoon fotogeniek. Heel verscheiden bouwstijlen, steegjes, grandeur, parken die plots uit het niets lijken op te doemen: het is er allemaal, hier een achtergrond vinden is een koud kunstje.?
Share