Categorieën
Brussel Actua

Beursschouwburg ontslaat ook directeur Droogmans

Annemie Neyts (VLD) zegt dat Marie Droogmans, de nieuwe algemeen directeur van de Beursschouwburg, ontslagen wordt. Dat zei Neyts als voorzitter van de Beursschouwburg op TV-Brussel. Twee weken geleden werden de artistieke en de zakelijke directeuren van de Brusselse cultuurtempel ook al ontslagen. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Rosas zoekt intern oplossing voor inkomstenverlies Het dansgezelschap Rosas zal zich intern beraden over het inkomstenverlies nu het vanaf eind volgend jaar niet langer verbonden zal zijn aan de Muntschouwburg. Ook bij de laatste subsidieronde van de Vlaamse Gemeenschap zag Rosas haar toelage slinken.

  • Containervervoer maakt licht verlies in Haven goed De Haven van Brussel heeft het vorig jaar wat minder goed gedaan. Globaal gezien daalde het vrachtvervoer met 2 procent. Maar voor de toekomst ziet het er toch heel goed uit. Want het vervoer van containers via de nieuwe terminal blijft spectaculair stijgen.
  • Brussel wil meer niet-Belgen naar stembus lokken Bij de verkiezingen in oktober mogen niet-Europese migranten voor het eerst meestemmen. Ze moeten zich daarvoor wel officieel laten registreren voor 1 augustus. De stad Brussel zet daarom een grootschalige sensibeliseringscampagne op.
Share