Categorieën
Brussel Actua

Schepen De Crée verliest stoelendans op PS-lijst

Maandagavond besliste de algemene vergadering van de PS van Brussel-Stad dat schepen van Burgerlijke Stand Jean-Baptiste De Crée geen plaats krijgt op de lijst. De Crée sluit niet uit dat hij nu met een eigen lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Kunst op metronet wordt uitgebreid Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (SP.A) wil investeren in kunst op het metronet. Naast het metrostation Sint-Katelijne krijgen nog vier andere stations dit en volgend jaar een kunstwerk.

  • Dag van de Diversiteit in Brusselse scholen Verschillende Brusselse scholen staan vandaag in het teken van de Dag van de Diversiteit. Die dag kadert in de internationale dag tegen het racisme, maar in de Brusselse scholen gaan ze iets verder en wordt er ook aandacht besteed aan etnische, culturele en lichamelijke diversiteit.
  • Waardevolle Japanse kunst krijgt vaste stek Het nieuwe Museum voor Japanse Kunst, in de schaduw van de Japanse Toren, opent woensdag haar deuren. Daarmee krijgt waardevolle kunst die jarenlang opgeborgen was eindelijk een eigen huis.
Share