Categorieën
Brussel Actua

Brussel krijgt facelift van 680 miljoen

De Brusselse regering stopt de komende vier jaar 680 miljoen euro in openbare werken. Het geld gaat vooral naar de heraanleg van drukke verkeersassen en grote pleinen. Dat staat in meerjarenplan 2006-2009 dat de Brusselse minister voor Openbare Werken Pascal Smet (SP.A) vandaag heeft voorgesteld. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Peiling: PS blijft grootste partij in Brussel Uit een nieuwe peiling van La Libre Belgique naar de kiesintenties van de Brusselaar blijkt dat de PS de grootste partij blijft in het Brussels Gewest. Met meer dan 29 procent doet de partij het beter dan bij de regionale verkiezingen van 2004.
  • Centraal Station krijgt grondige opknapbeurt Het Centraal Station in het centrum van Brussel wordt momenteel grondig vernieuwd en krijgt een volledige opknapbeurt. De werken zullen tot 2008 duren.
  • Brussel Centraal: Brussels voetbal scoort slecht In deze aflevering van het debatprogramma ‘Brussel Centraal’ onderzoeken we de Brusselse sportinfrastructuur. Moet het verouderde Boudewijnstadion afgebroken worden en vervangen door een nieuw ? Die vraag wordt al een tijdje gesteld. Maar ook kleinere sportinstellingen wachten al lang op meer investeringen om onze jeugd op het voetbalveld te houden. Zou een splitsing van de Belgische voetbalcompetitie helpen om meer middelen naar onze voetbalploegen te laten vloeien ? U hoort het van onder andere minister Guy Vanhengel en Johan Vermeersch, de voorzitter van FC Brussels.
Share