Categorieën
Brussel Actua

Noorwegenstraat wordt onleefbaar

De postbode vindt met moeite de weg naar de brievenbussen, het omgevingslawaai is niet te harden en ‘straatverlichting’ is er een relatief begrip geworden. Bovendien zijn er pal voor de deur werkzaamheden aan de gang, al jaren. De bewoners van de Noorwegenstraat worden onteigend, en dat luidt ook het einde van de straat in. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Eentalige agenten mogen blijven De taalwet voor politieagenten zal niet op de letter toegepast worden. Dat laat Minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael weten. Hij wil daarmee vermijden dat de Brusselse ordehandhaving in het gedrang komt.
  • Brandweer spuit regeringsgebouw nat Zo’n 150 tot 200 brandweerlui trokken met twaalf brandweerwagens naar het regeringsgebouw in de Regentlaan om te betogen. Enkele brandweermannen drongen het gebouw binnen en zetten de hal onder water. Het gebouw werd meteen ontruimd.
  • Geweld openbaar vervoer is jongerenzaak Geweld op het openbaar vervoer komt het meest voor tussen jongeren onderling. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van Binnenlandse Zaken.
Share