Categorieën
Brussel Actua Podium

Modejaar dit jaar…!

Niet op de hoogte? U ben niet alleen…

Share

Modo BruxellaeHet lijkt wel een van Brussels best bewaarde geheimen, maar het moest ooit eens uitkomen: dit jaar is het Modejaar 2006 in Brussel. Ook www.brusselsinternational.be maakt er melding van. Maar je moet het toch maar weten te vinden.
Blijkbaar werden de mensen van TV Brussel vorige week gekleed door verschillende deelnemers aan Modo Bruxellae (Bruno zowaar in ‘Stijl’!), maar voor de rest is het toch wel heel stil rond dit evenement. Net nu Belgie in het middelpunt van de internationale mode staat, en hier in Brussel iets wordt georganiseerd wordt dit evenement niet ten volle benut.
De organisatie is in handen van het BITC, en die hebben het evenement op 17 maart (!) uiteindelijk gestart… Ik heb geen enkele informatie over het waarom van deze vertragingen en de gebrekkige communicatie, maar bij deze bent U gewaarschuwd! Dit jaar is Brussel’s modejaar!
Bozar, De Munt en andere hebben uiteraard geen tijd gehad om mee op de kar te springen en zullen hun programma’s waarschijnlijk niet meer kunnen aanpassen.

Share