Categorieën
Brussel Actua

Brussel dreigt met rechtzaak over Boudewijnstadion

De stad Brussel overweegt om de overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor de rechter te dagen in de discussie rond het Koning Boudewijnstadion. Burgemeester Freddy Thielemans (PS) zegt dat het negatief advies van Binnenlandse Zaken ongegrond is. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Tiener gedood voor mp3-speler De tiener die woensdag in de hal van het Centraal Station in Brussel werd overvallen, is woensdagavond aan zijn verwondingen overleden in het Sint-Pietersziekenhuis. De jongen was ongeveer 17 jaar oud. De politie en het gerecht van Brussel zijn nog steeds op zoek naar de daders van de roofmoord.

  • Verfransing van gemeentepersoneel Terwijl de Vlamingen bij het vastbenoemd gemeentepersoneel ‘goed’ vertegenwoordigd zijn, is dat bij contractueel personeel allesbehalve het geval. In de negentien samen is maar 11,5 procent van het contractueel personeel Nederlandstalig, al verschillen de cijfers van gemeente tot gemeente.

  • Brusselnieuws.be in een nieuw kleedje Brusselnieuws.be kreeg vandaag een nieuwe uitzicht, om u beter te dienen. Met deze vernieuwing hopen we dat site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden is.
Share