Categorieën
Brussel Actua

‘Vliegen boven Brussel is niet onveilig’

Volgens de vereniging van Belgische piloten Belgian Cockpit Association (Beca) vormen vluchten boven Brussel geen veiligheidsprobleem. Dat is een van de stellingen die Beca naar voor schuift in verband met de problematiek van de lawaaihinder rond de luchthaven van Zaventem. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Anciaux: ‘Zigeuners op militair domein moeten weg’ Bert Anciaux (Spirit), Vlaams minister en inwoner van Neder-Over-Heembeek vindt dat de zigeuners op het militair domein van de gemeente wegmoeten. Volgens Anciaux is het domein daarvoor niet geschikt en zorgen de zigeuners voor overlast.

  • Extra veiligheidsmaatregelen in Centraal Station Er komen extra veiligheidsmaatregelen in het Brusselse Centraal Station na de roofmoord op een jongen van 17 jaar woensdag.

  • Kantoorbedienden verijdelen overval immo-kantoor Twee mannen hebben donderdag een immobiliënkantoor aan de De Smet De Naeyerlaan in Jette proberen te overvallen. De kantoorbedienden konden een van de overvallers echter overmeesteren en voorkomen dat ze er met de brandkast voordoor gingen.

Share