Categorieën
Brussel Actua

Belwinkels naar rechter tegen taks

Een aantal Brusselse uitbaters van belwinkels is van plan om naar het gerecht te stappen. Ze vinden dat sommige gemeenten willekeurige belastingen op hun activiteiten heffen. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Thielemans blijft als eenzame tweetalige achter Eindigen in schoonheid zit er voor de ploeg van burgemeester Freddy Thielemans (PS) alvast niet meer in. Met de excommunicatie van de schepenen Carine Vyghen en Jean-Baptiste De Crée blijkt de Olijfboom (rood–geel–groen) niet de verhoopte wonderformule, maar een menselijke – al te menselijke – onderneming.

  • Kattebroek: watersnip en koe kunnen tevreden zijn Water- en houtsnip, bosrietzanger, blauwe reiger, sperwer en buizerd mogen zich gelukkig prijzen. Vorige zaterdag zetten feestvierders uit het politieke veld en het verenigingsleven de natuursite Kattebroek in de Kattestraat voor de duur van één receptie op stelten, maar in de toekomst kunnen de vogels op rust rekenen.
  • Maritiemhuis nadert voltooiing Het Maritiemhuis in Molenbeek krijgt stilaan vorm. De voormalige L’Oréal-zetel biedt eind 2007 plaats aan een gemeenschapscentrum, een kinderdagverblijf en diensten voor werkzoekenden en ondernemingen.
Share