Categorieën
BrusselBlogt.be Foto

Wedstrijd: ontwerp een bannerfoto

Dit is een oproep aan alle creatievelingen (en dat zijn er heel wat) die al eens met hun camera (of tekentalenten) en scherpe oog in Brussel rondgedwaald hebben, of eerstdaags aan willen beginnen. Brussel.blogt.be is namelijk op zoek naar een nieuwe bannerfoto. De huidige foto (door phaif) is en blijft zeer sterk, maar ie straalt eerder een winterse sfeer uit. En wij willen de zomer. Lees verder voor het wedstrijdregelement

We weten het, het weer weet nog niet helemaal welke kant het moet uitgaan, maar stillaan en met zekerheid durven wij, naïeve optimisten, toch reeds “leve de zomer” te roepen, vrolijk uit ons raam hangend om beter te genieten van het kleurrijke oogstrelende natuurgeweld dat hier passeert… En daar zien we onze blog graag aan aangepast. Nu goed, dient nog even gezegd dat je deze oproep mag verder verspreiden in je kenniskring, graag zelfs. En dan nu het minimalistische reglement.

Reglement
1. Deadline voor inzendingen: zondag 28 mei 2006, 23.59 CET
2. Maximaal 2 inzendingen per deelnemer

3. De banner is 770 bij 163 pixels groot
4. De banner straalt zomersfeer uit
5. De banner heeft een duidelijke link met Brussel of een Brussels monument/gebouw
6. Op de banner staat “Brussel.blogt.be” vermeld

7. Alle inzendingen zullen na de DL publiek gemaakt worden. Door middel van comments kunnen de lezers van onze stadsblog hun, louter indicatief, oordeel geven.
8. De Brussel.blogt.be redacteurs komen in de week volgend op de deadline samen en kiezen de winnende banner. Tegen hun oordeel is geen beroep mogelijk.

9. De winnende banner zal een seizoen lang bovenaan Brussel.blogt.be prijken, met vermelding (en weblink) op elke pagina naar de maker ervan.

Inzendigen stuur je naar bannercontest@deblauwe.be. Ofwel met je banner attached, ofwel met een link naar je banner die ergens online staat.

PS. Geen foto’s van het atomium, want daar moet – volgens onze informatie – SABAM op betaald worden.

Share

Door nico

Nico. Bijna 30. Jonge vader. Blijven hangen in Brussel na studies. Ambtenaar. Gewoond in Etterbeek, Aalborg (DK), Oudergem, Etterbeek, München (DE), Schaarbeek en nu Sint-Joost-ten-Node. Levensgenieter (naar eigen gevoel), beetje workaholic (volgens anderen) - maar daaraan wordt gewerkt :-). Bierliefhebber, amateur-kok. Totaal a-muzikaal. Believer van het goede in de mens en/of maatschappij.
Check www.deblauwe.be als je meer wenst te weten...