Categorieën
Brussel Actua People & Lifestyle

20km, de stijfheid

Awel, het valt eigenlijk best wel mee! De training werpt vruchten af, ben terug soepel. Neus aan de knieen (met gestrekte benen, toch wel !).

Over de race gisteren kan ik nog wel wat bemerkingen maken…

  1. De kilometeraanduiding was behoorlijk verwarrend, kilometers stonden aangeduid t.o.v. de bogen, dit terwijl de rode tapijten vanaf dewelke de tijdsmeting werd gedaan ergens tussen de bogen en de 1km aanduiding stond. De aanduiding van 20km stond dan ook op een goede 500 meter voor de aankomst
  2. Recyclage! Spa deelt flesjes water uit (waarvoor dank), 20 meter verder staan de containers. Indien ze werkelijk denken dat ik dat flesje ga achterovergieten in volle inspanning, zitten ze er wel ferm naast!
  3. Gatorade is een ongelooflijk plakkerig gedoe!
  4. De takken van de storm van vorige week, lagen nog verspreid op de baan in Ter Kameren Bos. Dit had eigenlijk wel opgeruimd gemogen. Maar misschien is netheid niet zozeer een probleem van dit weekend, maar eerder een typisch Brussel probleem 🙁
  5. Mensen die in groep lopen: alle respect voor jullie doeleinden, maar is het echt nodig om met 6 naast elkaar op een lijn te lopen?
  6. Waarom stonden de ventilatoren in de Louizatunnels volle bak wind op kop te produceren, terwijl ik ze deze morgen in de ochtendspits statisch zie?
  7. Toiletten in het Jubelpark waren betalend, alsof ik met kleingeld op zak de 20km ga lopen

Maar ’t was wel een leuke bedoening. Een welgemeend dankjewel aan de vele supporters!

Share