Categorieën
Brussel Actua Podium

FM Brussel, 2 jaar en nieuwe site!

Lang zal ze leven… onze stadsradio!

Share

U heeft het misschien zelf al gemerkt, www.fmbrussel.be laadt zeer traag op, en dan wordt je naar de nieuwe site fmb.marlon.be gestuurd!!! Nieuw zijn podcasts (nog geen episodes momenteel), blijkbaar is er 1 enkele podcasts voor alle programma’s. Een beetje hetzelfde probleem als bij La Première: je kan niet subsriben, zoals dat dan heet, op individuele programma’s, maar toch maar lekker een geautomatiseerde manier om je gemiste programma’s te beluisteren op je favoriete mp3-speler of computer. Het forum lijkt verdwenen (Google???) , of is dit een foutje? Maar je hebt dan wel weer meer uitgebreide mogelijkheden om in de playlists op zoek te gaan…
Wat ook nieuw is, is fm brussel calor, je zult de FM Brussel medewerkers nog meer in het straatbeeld (of eerder festivalbeeld) zien.
UPDATE Het logo die je downloadt vooraleer je naar de nieuwe site gaat is 4113×2100 pixels. Dit zou wel eens de reden kunnen zijn dat het inladen wat traag gaat 😉 U daar met uw 35″ screen bent natuurlijk wel tevreden!

FM Brussel, van harte!!!

Share