Categorieën
Brussel Actua

Hongerstakers weer terug in Klein Kasteeltje

Veertig van de zeventig asielzoekers die deelnamen aan de hongerstaking in het Klein Kasteeltje, zijn teruggekeerd naar het opvangcentrum. Gisteren werden zeventig hongerstakers – sommigen onder dwang – weggevoerd naar verschillende ziekenhuizen in Brussel. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • 20 kilometer vellen 28-jarige loper Een man van 28 is overleden na de 20 kilometer van Brussel. De man uit Florenville, in Wallonië zakte zondag vlak voor de finish in elkaar. Hulpverleners kwamen ter plaatse en de man werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis. Vannacht is hij daar overleden.

  • De Dolle Mol: Bucquoy bij verstek veroordeeld Vanaf woensdag kan de politie cineast Jan Bucquoy uit het gekraakte café De Dolle Mol zetten, zo besliste de rechter in kortgeding. Opvallend is wel dat de uitspraak maandag al gebeurde, zonder medeweten van Bucquoy en zijn advocaten.

  • FM Brussel verwarmt uw zomer Precies twee jaar geleden begon FM Brussel uit te zenden vanuit het Flageygebouw in Elsene. De studentenradio van weleer is uitgegroeid tot een volwaardige stadsradio. Om die tweede verjaardag te vieren stelde FM Brussel een aantal vernieuwingen voor. Zo zal de stadsradio uitzenden vanop een heleboel zomerevenementen.

Share