Categorieën
Faits divers Foto People & Lifestyle

Las Monkitas: girl power in action

Zoals enkele dagen geleden beloofd, Las Monkitas in action tijdens de wedstrijd dinsdagavond tegen de gasten van Studio Brussel!

Monkitas @ Beurs

Even over acht werd er verzameld aan de Beurs, de sfeer zat er toen al in, al waren de meisjes best wel benieuwd naar het niveau van de dan nog onbekende tegenstander.

Aangekomen op een verlaten hooggelegen parkingterrein, werd de aftrap gegeven.

Las Monkitas trappen af

Het spel was fel, de aanvalsgolven zwiepten over het terrein in beide richtingen, Las Monkitas deden soms vreemde dingen met de bal (de zenuwen allicht, had de tegenstander immers geen wereldtopper opgetrommeld in de figuur van ex-Celtic en Barcelona speler Heike Larsson?), de vertwijfeling greep om zich heen, maar de vreugde om de gescoorde doelpunten was er niet minder om.

Las Monkitas hebben gescoord

De reacties achteraf waren nogal verdeeld: sommige meisjes zwoeren nooit nog tegen mannelijke tegenstanders te willen spelen, anderen vonden het een eerder leuke en leerrijke bedoening. En de uitslag van dit pittige duel? Volgens onze telling 5-3 in het voordeel van Las Monkitas. Al kunnen de aangeboden pinten achteraf in stamcafé De Monk ons langetermijngeheugen wel eens parten hebben gespeeld. Nog een pintje graag dames….

Het volledige fotoverslag vind je hier.

Share