Categorieën
Brussel Actua Evere

Bomspotters voeren actie in Brussel

Zaterdag is in heel het land actie gevoerd tegen het kernwapenbeleid van de Belgische regering. Volgens vredesactivisten schendt die al tien jaar lang het Internationaal Recht. Daarom trokken zogeheten ‘bomspotters’ naar de Navo in Evere en naar de Federale Overheidsdiensten van Defensie en Buitenlandse Zaken in Brussel.Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Klinkende Munt volgend jaar weer op Graanmarkt Zaterdag is op de Nieuwe Graanmarkt Klinkende Munt afgesloten. Het vierdaagse muziekfestival van de Beursschouwburg kon net als alle andere zomerfestivals genieten van vier dagen mooi weer en leuke muziek. Afsluiter was de Belgische band Milleniums.
  • Charles Picqué vernoemd in corruptiezaak Volgens de krant De Tijd duikt de naam van Brussels minister-president Charles Picqué (PS) op in een corruptiezaak rond de renovatie van de site van het vroegere militaire hospitaal in Elsene.
  • Schaarbeek heeft liever bescheiden stadion Crossing Schaarbeek is een vergane glorie. In de jaren zestig van de vorige eeuw speelde de ploeg vier seizoenen in de hoogste divisie en in 1984 trad Bob Dylan op in het stadion. Maar vandaag ligt het er verloederd bij.
  • Luxeflats in oude watertoren Projectontwikkelaars leggen steeds meer inventiviteit aan de dag om niet-alledaagse bouwsels om te toveren tot exclusieve woongelegenheden. Dat bewijst H2O Brussels eens te meer door in een oude, vervallen watertoren twee luxeflats en kantoorruimte in te richten.
Share