Categorieën
Podium

Jaaropleiding improvisatietheater (BIL)

BIL Animatie
Wegens het alsmaar stijgend aantal inschrijvingen is de jaaropleiding van de Belgische Improvisatie Liga volledig geherstructureerd. Vanaf nu wordt er gewerkt in verschillende afdelingen en graden. Voor elk wat wils dus! Een woordje uitleg…

Impro Academy
De Impro Academy is een driejarige opleiding gericht op iedereen die zich intensief wil verdiepen in de wereld van het improvisatietheater. Een jaar bestaat uit 15 avondsessies en wordt telkens afgerond met een examen. Bij de afronding van de derde graad krijg je een getuigschrift. Voor de eerste graad is geen voorkennis vereist.

Impro Fun
In groep improviseren, op elkaars ideeën inspelen en samen scènes verzinnen staat ongetwijfeld garant voor fun! Deze jaarreeks van 15 avondsessies is gericht op iedereen die op een speelse en luchtige manier wil proeven van de wereld van het improvisatietheater. Voor deze sessies is geen voorkennis vereist.

Data: Beide jaarreeksen starten op maandag 11 september 2006. Tweewekelijks wordt er telkens op maandagavond (van 20u tot 22u30) getraind op improvisatietechniek.
Locatie: CC Strombeek (Gemeenteplein, Grimbergen).
Prijs: € 140 of € 120 voor studenten.
Inschrijvingen: via CC Strombeek (tel: 02/263 03 43; fax: 02/263 03 44).

Share