Categorieën
Brussel Actua

Brussel-Stad is bedrijven liever kwijt dan rijk

Brussel-Stad is de meest bedrijfsonvriendelijke gemeente van het gewest. Dat blijkt uit een studie van Agoria naar het ondernemingsklimaat in de 19 Brusselse gemeenten. Ukkel voert het beste beleid voor ondernemingen.
Lees, kijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • MIVB breidt netwerk uit in september Paardenkastanjes die in het midden van de zomer hun blaadjes verliezen, zijn in Brussel helaas al enkele jaren een vertrouwd beeld. Sinds kort worden de bomen ook nog eens bedreigd door een nieuwe, mysterieuze bloedingsziekte. Wetenschappers zitten met de handen in het haar.

  • Bloedingsziekte bedreigt kastanjebomen De grootste wijngaard van Brussel moet verhuizen om plaats te maken voor bouwgrond. Daardoor zal wijnboer Marc De Brouwer uit Ukkel de komende twee jaar niet meer van zijn eigen wijn kunnen drinken. Zolang duurt het eer zijn wijnplanten in nieuwe grond kunnen verdergroeien.
  • Klarafestival: Finland meert aan Is het omdat Finland op een bootreis van de Akenkaai en Havenlaan ligt dat het Klarafestival van 2 tot 15 september scheep gaat met het Kaaitheater? Wie weet. Alleszins blijft Finland tot eind 2006 voorzitter van de EU, vandaar dat het land, naast het thema Bekoring, de affiche kroont. En dat betekent vooral weemoed, melancholie en ontsluiering van de ziel. Met Finse tango bijvoorbeeld.
Share