Categorieën
Brussel Actua

Brussel krijgt nieuw Congrespaleis in 2009

In september 2009 opent het vernieuwde Congrespaleis op de Kunstberg. Dat moet dan 3.000 mensen kunnen ontvangen. Sinds 2003 is het Congrespaleis gesloten om asbest te verwijderen. In april 2007 starten de renovatiewerken.
Lees en bekijk meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Meer kiezers, minder Vlamingen Het wordt knokken voor de Vlaamse kandidaten die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Haast in alle gemeenten is het aantal Vlaamse kiezers gedaald. Die daling is meestal niet spectaculair, maar door de stijging van het totale aantal kiezers komt de Vlaming in de verdrukking.
  • Vandenbossche (CD&V) dient klacht in tegen Ikea Walter Vandenbossche (CD&V), schepen van middenstand in Anderlecht, dient bij de economische inspectie een klacht in tegen Ikea. Volgens Vandenbossche houdt Ikea zich niet aan zijn ‘core business’, en verkoopt het met verlies.
  • Auto inruilen kan vanaf 1 oktober Vanaf 1 oktober kunnen ook Brusselaars hun auto inruilen voor een MIVB, en autodeelabonnement, of een fiets. De campagne die Brusselaars moet aanmoedigen om hun auto definitief aan de kant te zetten, werd woensdag voorgesteld.

  • Verkiezingsnieuws op www.brusselnieuws.be/verkiezingen
Share