Categorieën
Brussel Actua

Brusselaars tevreden met autoloze zondag

Een ruime meerderheid van de Brusselaars vindt dat de autoloze zondag voor herhaling vatbaar is. De ondervraagden vinden de vermindering van de geluidsoverlast het meest aangename effect van de autoloze zondag. Dat blijkt uit een onderzoek van Ipsos bij ruim 1.000 mensen. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Henri Simons wordt bestuurder van Atomium Henri Simons (Ecolo), aftredend Brussels schepen, is vrijdag benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vzw Atomium. Simons was al voorzitter van de raad van bestuur. Die functie wordt nu waargenomen door burgemeester Freddy Thielemans (PS).
  • Werken Flageyplein sturen verkeer in de war Dit weekend ging de nieuwe verkeerssituatie op het Flageyplein van kracht. Een deel van het plein is daar afgesloten voor werken aan de tramsporen. Een autoweg dwars door het plein moet het verkeer doorlaten.
  • Metroverkeer onderbroken door zelfmoord Het metroverkeer op de lijnen 1A en 1B werd maandagochtend sterk gehinderd door een zelfmoord in het station de Brouckère in de richting van Beekkant. Sinds 08.30 uur verloopt alles terug normaal.
Share