Categorieën
Brussel Actua

Economisch klimaat verbetert in de hoofdstad

Er zijn dit jaar opnieuw meer bedrijven opgestart in België. De stijging is met ruim tien procent het grootst in Brussel. Dat zegt de Unie van Zelfstandige Ondernemers Unizo. Die stijging van het aantal starters is te danken aan een beter economisch klimaat, maar ook aan het imago van Brussel. Lees, kijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Falstaff is weer open Falstaff, de bekende Brusselse brasserie naast de Beurs, heeft weer de deuren geopend. In oktober hield de toenmalige Franse eigenaar het voor bekeken en werd het bekende pand in beheer gelaten van een Ukkelse curator. Tien dagen geleden nam eigenaar Talaat Shoaib het over. Hij wil het vanaf januari 24 u op 24 open houden.
  • Nieuwe wetten van kracht vanaf 1 januari Ook dit jaar zullen vanaf 1 januari een aantal nieuwe maatregelen van kracht worden. Die moeten ons leven soms rechtvaardiger en aangenamer maken, maar soms ook duurder. Een overzicht.
  • 2006 in kaart gebracht: Brusselse actualiteit op Google Earth Ook Brusselnieuws.be kon niet weerstaan aan de drang om u een jaaroverzicht van 2006 voor te schotelen. Maar dit doen we wel geheel in eigen stijl. We presenteren de belangrijkste feiten en gebeurtenissen van 2006 in een interactief en vier-dimensioneel jaaroverzicht.
Share