Categorieën
Brussel Actua

Brussels gas, duur gas

Gas en elektriciteit zijn in Brussel na de liberalisering op 1 januari een flink stuk duurder. En in Vlaanderen blijft energie nog altijd goedkoper dan in Brussel. Dat blijkt uit simulaties van stadskrant Brussel Deze Week. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Rechter zet krakers uit Tagawahotel De rechtbank heeft beslist dat de krakers van het Tagawahotel aan de Louizalaan in Brussel moeten het gebouw voor het einde van de maand verlaten. Ze moeten ook ruim 18.500 euro betalen aan de eigenaar. De krakers willen nu een akkoord bereiken met de eigenaar om langer in het gebouw te mogen blijven.
  • Vlaamse partijen pikken uitspraken Smet niet Een aantal Vlaamse politici struikelen over de uitspraken van Brussels minister Pascal Smet (SP.A) in het zondagse politieke debatprogramma L’invité op RTL. Smet noemde de uitbreiding van Brussel “onvermijdelijk”.
  • Di Rupo: “Sint-Genesius-Rode afstaan aan Brussel” Wie niet systematisch contact heeft gehouden met zijn of haar oude schoolvrienden en -vriendinnen, was tot voor kort aangewezen op schoolreünies of toevallige ontmoetingen om de banden opnieuw aan te halen. Een beetje googlen kon in sommige gevallen ook resultaten opleveren. Nu is er een nieuwe internetsite, www.schoolbord.be, die zich specifiek richt tot iedereen die actief of passief op zoek is naar oude klasgenoten.
Share