Categorieën
Brussel Actua

Openluchtzwembad komt aan Bécodok

Het openluchtzwembad in Brussel zou toch aan het Bécodok komen te liggen. De Brusselse regering heeft vandaag zijn voorkeur voor die locatie bekend gemaakt. Nochtans had staatssecretaris Brigitte Grouwels zich verzet tegen een zwembad in de haven. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • “Brusselse werklozen hebben te laag profiel” Heel wat werkgevers hebben problemen om degelijk geschoolde technische arbeidskrachten te vinden in Brussel. De meeste Brusselse werklozen voldoen niet aan de criteria en daarom moet men werkkrachten in Vlaanderen of Wallonië gaan zoeken. Adecco Technics speelt al zijn troeven uit om hen naar de hoofdstad te lokken.
  • Nieuwe concertzaal Vorst Nationaal open in 2010 Het nieuwe Vorst Nationaal gaat ten vroegste in september 2010 open en niet volgend jaar. Dat zegt Geert Allaert, directeur van Music Hall Group en hoofdaandeelhouder van Vorst Nationaal in De Tijd.
  • ‘BRXLBRAVO moet als Antwerpse ‘A’ zijn’ Volgend weekend vindt de tweede editie van BRXLBRAVO plaats, het Brussels kunstenfeest. De coördinatie is in handen van Wim Embrechts, de vroegere directeur van Recyclart. “Na afloop zullen we enkele politieke kabinetten moeten opzoeken. Het is niet meer haalbaar zo’n groot evenement een derde keer helemaal zelf te organiseren.?
Share