Categorieën
Brussel Actua

Maanden vertraging dreigt voor Flageyplein

De werken aan het Flageyplein in Elsene zullen maanden vertraging oplopen door het beroep dat de gemeente Elsene aangetekend heeft tegen de stedenbouwkundige vergunning voor de heraanleg van het plein. Dat zegt de vereniging Interenvironnement Bruxelles. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Fietser in Brussel is blank en hoogopgeleid De ULB heeft een profiel van de Brusselse fietser opgemaakt. “We wilden eerst weten of er genoeg gefietst wordt in Brussel om het onderzoek relevant te houden,? zegt Alain Horvath, die er zijn eindwerk Geo­grafie over maakt. Dat blijkt zo te zijn.
  • Heilig-Hartcollege: “De bom is gebarsten” “Na de bekendmaking van de toekomst voor onze school heb ik de berichtgeving afgewacht. Ik las onvoorstelbare dingen en het werd al gauw duidelijk dat net de onterechte zaken blijven hangen bij veel mensen. Daarom wil ik graag op een aantal punten ingaan.? Katleen Vanderstraeten geeft (voorlopig nog) les op het ten dode opgeschreven Heilig-Hartcollege in Ganshoren. “Iedereen, onze directeur incluis, heeft altijd zijn best gedaan.?
  • Steve Reich: evolutie door repetitie Sinds de begindagen neemt de muziek van de Amerikaanse minimalistische componist Steve Reich een belangrijke plaats in in het werk van de Brusselse choreografe Anne Teresa De Keersmaeker. Voor het ambitieuze Steve Reich evening werkte De Keersmaekers gezelschap Rosas samen met het hedendaagse muziekensemble Ictus. De avond maakt de balans op van vijfentwintig jaar werken.
Share