Categorieën
People & Lifestyle

Op zoek naar ’n danszaal..

Wie Vangelwe kent, weet dat er nauwelijks een gracieuzer mannetjesdier bestaat : één en al soepelheid, veerkracht en elegantie. Maar wat goed is kan beter worden of, in mijn geval wat uitstekend is, uitmuntend…

Samen met een aantal collega’s -vooral vrouwelijke en laten ik en mijn middagduivel daar nu om ongetwijfeld politiek niet correcte redenen een belangrijke drijfveer in vinden-  wensen we onze middagpauzes zeer onledig in te vullen en wel door het uitvoeren van nogal complexe dansrituelen olv een blitse jongedame -ons bedrijf screent op extreme veelzijdigheid- die dienaangaande allesbehalve onkundig is.

Alle premisses zijn dus aanwezig om onze gezondheid up en de overtollige vetrolletjes down te graden. Alle behalve één dus : een ruimte die daartoe geschikt is : een danszaal in de buurt van het Brouckèreplein -plaats van waaruit wij opereren- die over de middag gehuurd kan worden. Deze zaal dient  over spiegels en aangepaste vloer te beschikken. Er zouden bovendien douche-faciliteiten aanwezig moeten zijn (kwestie van onze naar leegheid neigende medewerkers niet door met zweet bezwangerde lucht te belasten).

Iemand?

Share

Door Wouter Vangelwe

Immigrant uit het het westen des lands. Bon Belge sinds zijn huwelijk met Waalse madam en het voortbrengen van tweetalige bengels.