Categorieën
Wonen in Brussel

Wegcode 25 & 27 in Anderlecht

Net binnengelopen:

Het moet u maar overkomen.

Dagelijks staan er in ons straat 7/7 en 24/24 bedrijfsvoertuigen en huurwagens (met reclame) geparkeerd. De wegcode verbiedt dit.
Daar ik in deze staat weinig of geen plaats vind om mijn voertuig te parkeren, vroeg ik meermaals aan de eigenaar van deze bedrijfsvoertuigen en huurvoertuigen deze in zijn merendeels vrije private parking te parkeren, zonder resultaat.

Einde raad nam ik contact op met de politie van Anderlecht. Hierbij terug geen resultaat. Ik ondernam een derde poging door mij in verbintenis te stellen met het sociaal secretariaat van Anderlecht. Deze stuurde mij een mevrouw van de politie (die weigerde in het Nederlands te bemiddelen) om mijn probleem te bespreken en eventueel over te gaan tot negociëren of bemiddelen bij genoemde derden. Zonder resultaat. Deze mevrouw van de politie stuurde mij wel een uitnodiging van de Dienst Jeugd om mij aan te bieden, om een verhoor te laten afnemen. De redenen waarom weet men mij nergens op het gemeentebestuur van Anderlecht te verklaren.

Dit is de politiewerking van Anderlecht.

Wim

Wat is uw ervaring met de lokale politie?

Share