Categorieën
BrusselBlogt.be Faits divers

Katrien en Alix

Zaterdag -21/4- vond aan de VUB (één van) de groepsgesprekken plaats rond “photosharing via internet” waartoe o.a. een aantal redactoren van onze blog waren uitgenodigd. (Michael en ikzelf waren van dienst en wachten nog steeds op bezoldiging voor deze gepresteerde overuren in het belang van Brusselb –L– ogt…) Deze (voor mij althans) verrijkende babbel werd -durven we al zeggen professioneel? ja, begot, we durven dat – professioneel gemodereerd door twee studenten Communicatiewetenschappen : Katrien en Alix (bijgestaan door hun collega die het geheel op video vastlegde). Het gesprek zelf kaderde – als ik dat goed heb begrepen- in een doctoraatsstudie rond Web 2.0.
Katrien en Alix
Ik mag wel zeggen dat een verrassende mix van persoonlijkheden die elk op hun verschillende manier met het gegeven (fotografie, internet, sharing) omgingen, resulteerde in een zowat twee uur durend gesprek waarbij alle aspecten ervan vanuit verschillende oogpunten belicht werden.
(btw, Katrien hoopt in de toekomst in de Media-branche aan de slag te kunnen en Alix droomt van een job bij een fashion-magazine : dat de Sanoma’s en VMM’s van deze wereld beide jongedames maar nauwlettend in het oog houden….)

Share

Door Wouter Vangelwe

Immigrant uit het het westen des lands. Bon Belge sinds zijn huwelijk met Waalse madam en het voortbrengen van tweetalige bengels.