Categorieën
Brussel Actua

Air Libre wil beslag leggen op ‘De Val van Icarus’

Als er geen schot komt in de zaak van de geluidsoverlast rond Brussels Airport zal de Brusselse actiegroep Air Libre vanaf volgende week beslag laten leggen op goederen die eigendom zijn van de Belgische Staat. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Stemcomputers afgeschreven De federale verkiezingen van 10 juni worden normaal gezien de laatste voor de huidige generatie stemcomputers. Of ze vervangen worden, is nog niet duidelijk. Niet iedereen heeft namelijk evenveel vertrouwen in het elektronische stemsysteem.
  • Brusselplan Open VLD wil meer geld voor hoofdstad Open VLD Brussel zal 500 miljoen euro extra vragen voor het Brussels Gewest bij de communautaire ronde voor de verdere staatshervorming. Dat staat in het Blauw Brusselplan waarmee Open VLD in Brussel-Halle-Vilvoorde naar de kiezer trekt.
  • MIVB stelt nieuwe snufjes nabije toekomst voor De metrostellen en trams van de MIVB zijn de afgelopen maanden al van uitzicht veranderd, maar er staan nog heel wat andere veranderingen en innovaties op het programma. Op dit moment vindt in Finland het internationale congres rond openbaar vervoer plaats, de ideale gelegenheid om de nieuwe snufjes te ontdekken.
Share