Categorieën
Brussel Actua

Nieuw gezicht voor de Europawijk

Een multifunctioneel gebouw met een ‘gezellige en toch internationale’ uitstraling. Dat is in een notendop het project dat de vastgoedgroep Atenor heeft ontwikkeld voor zijn site Brussels Europa, aan het kruispunt van de Wetstraat en de Etterbeeksesteenweg. Het project wil het huidige gezicht van de Europese wijk grondig veranderen. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • G-spot kleurt uw zomer groen Gaat u al eens op zoek naar verfrissing in de schaduw van een gastvrije eik, of houdt u meer van de zaligmakende geur van het natte gras? Misschien zoekt u het dichte loof op om er te ritselen met uw lief? Brusselnieuws.be verzamelt deze zomer groene plekjes naar ieders wensen. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.
  • Brosella Folk & Jazz aan de voet van het Atomium Brosella Folk & Jazz is dit jaar aan zijn 31ste editie toe. Niet alleen heeft dit festival plaats in een uniek kader (een amfitheater aan de voet van het Atomium), de toegang is nog steeds gratis. Op de affiche vinden we een aantal bekende namen terug, maar vooral heel wat exclusieve projecten en ontdekkingen. Een grote troef is het speciale kinderluik dat een festival in het festival geworden is. De typische familiale sfeer en de uiterst democratische prijzen voor spijs en drank vormen extra bonussen eigen aan Brosella.
  • Weldoenersplein viert zijn 100ste verjaardag Een van de mooiste fonteinen van Brussel, het exemplaar op het Weldoenersplein, viert deze zaterdag haar honderdste verjaardag. Een groepje omwonenden organiseert op 14 juli een spetterend wijkfeest om de banden tussen de buurtbewoners aan te halen. En passant vragen ze ook dat het stukje patrimonium wat beter beheerd wordt.
Share