Categorieën
Brussel Actua

Ontwikkeling Thurn & Taxis: krijtlijnen uitgezet

Overheden, investeerders en bewoners zijn het eens geraakt over de grote contouren voor de ontwikkeling van Thurn & Taxis, goed voor (maximaal) 500.000 vierkante meter bebouwde oppervlakte, een grote publieke ruimte en een tram dwars over het terrein. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Le Gazon wordt kort gemaaid Dat de inmiddels al vrij bekende openluchtfuiven van Le Gazon deze zomer nog geen enkele keer hebben plaatsgevonden, heeft niet alleen te maken met de bizarre klimatologische omstandigheden van de laatste weken, maar ook met politieke onwil.
  • Nederlandse tribune voor koning Albert 177 jaar na de Belgische Omwenteling staan opnieuw Nederlanders aan de poorten van het Koninklijk Paleis. De opbouw voor het officiële défilé van de Nationale Feestdag is namelijk in handen van een Nederlands bedrijf.
  • G-spot kleurt uw zomer groen Gaat u al eens op zoek naar verfrissing in de schaduw van een gastvrije eik, of houdt u meer van de zaligmakende geur van het natte gras? Misschien zoekt u het dichte loof op om er te ritselen met uw lief? Brusselnieuws.be verzamelt deze zomer groene plekjes naar ieders wensen. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.
Share