Categorieën
Anderlecht Brussel Actua Brussel-Stad Elsene

MIVB denkt ecologisch met boa en pooltram

Naar aanleiding van het nieuwe schooljaar pakt de MIVB uit met een aantal nieuwigheden. Zo komt er met de nieuwe Boa’s een versterkt metroaanbod en wordt er een nieuwe imagocampagne rond milieu gelanceerd. Blikvanger daarbij is de zogenaamde pooltram. Lees, bekijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Extreem-rechts wil toch betogen op 11 september Ondanks het verbod om een anti-islambetoging te organiseren op 11 september, klinken er vanuit extreem-rechtse hoek almaar meer oproepen om toch te betogen. Organisaties als ‘Blood and Honour’ en Stormfront hebben al bussen ingelegd om naar Brussel te komen.
  • Van Goidenshoven (MR) legt burgemeesterseed af Gaëtan Van Goidsenhoven (MR) heeft bij minister-president Charles Picqué (PS) de eed afgelegd als burgemeester van Anderlecht. Van Goidsenhoven volgt Jacques Simonet (MR) op, die op 14 juni plots overleed.
  • VUB in zee met privé voor (sport)hotel op campus De Vrije Universiteit Brussel (VUB) heeft zopas een akkoord bereikt met de nv Intersportif voor de bouw van een hotel op de campus Oefenplein in Elsene. Het wordt een (sport)hotel, dat zowel mikt op sportlui als op toeristen en zakenmensen.
Share